Norgesenergi

Norgesenergi er ett av de ledende lavprisselskapene for salg av strøm. Selskapets hovedkontor finnes i Kristiansand. Selskapet har rundt 110 faste ansatte. Her kan man kjøpe strøm, både som privatperson eller som bedrift.

Norgesenergi er et datterselskap av det kjente energiselskapet Hafslund ASA, men det opererer fristilt fra moderselskapet.

Hvilke strømavtaler tilbyr Norgesenergi?

Hos Norges energi kan man sikre seg avtaler som gir meget billig strøm. På den vanligste strømavtalen som selges av Norgesenergi, (Strøm til Lav Pris) betaler man kun et påslag på kr. 27 per måned, samt en merkostnad på 3,6 øre per kW/h, som også er nok til å dekke de lovpålagte el-sertifikatene på 3 øre per kWh. Strømprisen blir gitt av den gjennomsnittlige månedsprisen på Nordpol, og er med det ikke en ekte spot-pris, men en modifisert en. Likevel er dette en av de gunstigste avtalene på markedet. Prisen forandres etter 14 dagers varsel. Den faktureres på etterskudd.

Selskapet tilbyr selvfølgelig også andre avtaleformer, men de er ikke like lukrative på lang sikt

Avtalen Topp 10 garanti er til sammenlikning en ganske dyr fastprisavtale som ligger over spot-prisen, også midt på vinteren. Alt i alt betyr denne garantien at man kan få den 10.-beste fastprisen i Norge, noe som egentlig ikke er noe å trakte etter. Den ligger nå, midt på vinteren på 50 øre per kWh, noe som er rundt 9 øre over den aktuelle prisen på selskapets spot-prisavtale.

Det selges også noen ekstra forsikringer under navnet “Sparepakken”, som gjør at du får dekket strømmen om du blir syk, eller skulle bli arbeidsledig, men det er en ting som folk egentlig ikke trenger. Det er nemlig saker som NAV vanligvis klarer å ordne for de fleste.

Kundefordeler hos Norgesenergi

Det følger med en del lokketilbud for kunder som vil veksle over til Norgesenergi. Dette I tillegg til at man er garantert en strøm som er så billig, at den nesten tilsvarer spot-prisen på børsen.  I hovedsak så medfører kundeforholdet hos Norgesenergi at man også får gode avtaler hos deres samarbeidspartnere.

Kundefordeler fra Norgesenergi hos Lefdal

Hos elektro-kjeden Lefdal kan man få flere gode tilbud som Norgesenergi-kunde. De forskjellige tilbudene varierer fra måned til måned. I Februar 2017 får man for eksempel 10 % avslag på TV fra produsenten Philips. Med kode som man får på kundesiden til Norgesenergi kan man raskt og enkelt bestille den tilbudte varen over netthandel.

Et annet fast tilbud er at man får en smart panelovn til kr. 1 499 , med en rabatt på kr. 500, men denne må man hente i butikken.

Kundefordeler med Norgesenergi hos Phonehouse

Som kunde hos Norgesenergi kan man også stadig få kampanjetilbud fra telefonbutikken Phonehouse. Tilbudene varierer fra måned til måned. I Februar 2017 kan man for eksempel nyte godt av en rabatt på 10 % på alle Sony-telefoner som selges til ordinær pris.

Kundefordeler med Norgesenergi hos Huseiernes Landsforbund

For kun kr. 490 kan man om man er kunde hos Norgesenergi, også bli medlem i Huseiernes landsforbund. Her kan man som medlem innhente seg bistand til boligrelaterte spørsmål, samt mange gode rabatter. Om du har byggtekniske, økonomiske eller juridiske spørsmål, så har du på dette viset alltid tilgang på kompetente fagfolk som du kan rådføre deg med. Om du skulle trenge advokathjelp, så er den første timen med en spesialist gratis.

Kundefordeler med Norgesenergi hos Norsk Familieøkonomi

Om man er kunde hos Norgesenergi, får man det første året som medlem i Norsk Familieøkonomi til halv pris, det vil si kr. 384. For å lokke deg som ny kunde enda litt til, følger det også med en gratis Circle K-kopp, den forhenværende Statoil-koppen, som vanligvis koster kr. 299. Det betyr at du kan drikke så mye gratis kaffe som du vil, i hele 2017.

Kundefordeler med Norgesenergi hos Norwegian

Om man velger strømavtalen Reisestrøm kan man tjene Cash-points hos Norwegian mens man bruker strøm. Du får 500 Cashpoint, som tilsvarer kr 500, når du bytter til avtalen, og får siden kr 200 per år i form av Cash-points.