Boligalarm

Ønsker du å føle deg tryggere i hjemmet ditt? Vel, hvis det er tilfelle, bør du vurdere boligalarm. Faktisk har det vist seg at boliger som har boligalarm, har mindre sannsynlighet for innbrudd.

Hva er boligalarm?

I utgangspunktet  vil boligalarm advare deg om det er en noen som prøver å komme inn i hjemmet ditt. De kalles også innbruddsalarmer og kan aktiveres ved åpning av dører og vinduer, bevegelse og temperatur. Disse systemene består av en sentral kontrollenhet, et tastatur samt sensorer som vil bli plassert utenfor og inne i hjemmet ditt. Det finnes modeller som krever kobling og det finnes de som fungerer trådløst.

Også, det er hjemme alarm enheter som brukes til et enkelt formål, mens det er de som kan brukes til en rekke andre. Disse generelle alarmer er multifunksjonelle og brukes til å oppdage brann, tilstedeværelse av karbonmonoksid og advare deg om noen prøver å bryte seg inn i hjemmet ditt. Det er også alarmsystemer som bare vil overvåke et enkelt område i huset ditt mens det er de som kan se over flere soner.

Det er flere boligalarm selskaper tilgjengelig i Norge, og den beste måten å finne de beste på er å sammenligne boligalarm.